Blia photography

Carrara – Colonnata – Pisa

Régen meséltem nektek a nászút további állomásairól. Most már hivatalosan is megérkeztünk Toscánába. Na persze nem a várt időjárás fogadott: hideg, eső, haragos szél, csapkodó hullámok. De nem szegte kedvünket, jól felöltözve nekifutottunk, hogy körülnézzünk a carrarai márványbányák környékén. Valószínűleg az időjárás is látta elszántságunkat, ezért a végén még a nap is kisütött.

 

Bekukkantottunk Colonnátába is, ami szalonnájáról is híres. Hihetetlen látvány volt látni a falucskát a márványkitermeléstől fehérre változott hegyek ölelésében.

A barangolás után az éjszakát egy Marina Di Pisaban található kempingben töltöttük, másnap innen indultunk el Pisába bringával. 15 km-t tettünk meg egy irányba biciklivel, hogy személyesen is láthassuk azt a bizonyos “Csodák mezejét”. Valóban ferde az a torony, meglepően ferde. Szerettem volna esti fényekben, kékórában is megörökíteni, de kiderült, hogy ezek a gyönyörű épületek egyáltalán nincsenek kivilágítva este. Igy ha valaki csodájukra szeretne járni, mindenképp világosban tegye meg 🙂 Az esti bringautunk teliholdfényesre sikerült – gyönyörű túra lett így belőle.

 

« 1 A 3 »